sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Sellainen viikko


Istuin kalenterin ääreen katsomaan mihin se meni? Tässä piti olla perunannoston jälkeen, ennen porkkanarupeamaa, pari tylsää kotoiluviikkoa. Mihin ne joutui?
Olin suunnitellut kotiseinien sisällä rauhassa helliväni "hyvä-äiti" sydroomaa. Ajattelin siivota, leipoa ja olla aidosti läsnä, niin kuin kunnon äidit ovat. Lukea satuja ja tuoksua pullalta. 
Ei mennyt ihan niin. Vieppäs ja tuoppas, yhtä sinne ja toista tuonne. Mummua vaivaa koko pohkeen kokoinen säärihaava ja sitä hoidettiin sekä hoidatettiin monessa paikassa.
Onnelille haimme apuvälineyksiköstä uuden turvaistuimen. Nyt on autossa tytön omien mittojen mukaan säädetty turvallinen tuoli.
Toisten lasten terapiat ja biosuvun tapaamiset ajeluttivat myös.
Nopeasti sormilla laskettuna se tekee hiukan yli tuhat kilometriä. Sellaiselle joka "on vaan kotona", tuo on viikossa pitkä matka.
Koko huusholli on sitten sen näköinen, että ajeltu on. Aamuisin pää pyykkivuoressa yritän löytää jokaiseen jalkaan sukkaa ja kaikki vierasvarat lojuu Salen pakastealtaassa.
Ehkä tämä tästä tasoittuu ja tylsyys palaa. 

Yhdellä reissulla poikkesin ruokakaupassa.
Tykkään katsella blogeissa olevia ostoskuvia ja arvuutella mitä tuon perheen pöytään katetaan.
Sadun blogin edesmennyt Satu kuvasi usein ostokset tai päivän ruuan. Se oli mukavaa, heitä kun oli myös paljon.
Nyt ostoskasseista löytyi punalappuisia lihoja ja vähän jotain siihen kaveriksi. Piimää ei saa koskaan unohtaa tai Hansu tasapaino järkkyy.

Oli yksi kihlalahja, kukkasipuleita, porrasharja ja langat muutamaan sukkaan. Vaatetta periaatteela jokaiselle jotain ja aamu unisille seinäkello. Kaikista tärkein ostos oli prinsessoilla koristeltu vaaleanpunainen hyppynaru. Sitä ilman on tiettyjen ihmisten vaikea tulla toimeen.   
Toisaalta ilman autoilua moni asia olisi jäänyt tapahtumatta.
Todella moni.... ja ilman autoa on tietyn ihmisen vaikea tulla toimeen


   
Vastapainoksi traagiselle autoilulle harrastimme rentouttavaa pyörätuolilykkyytä.
Lomapoika ja Onneli lähdossä sunnuntaikävelylle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti