lauantai 1. lokakuuta 2016

Kuhaa uunissa


Tänään teki mieli kalaa. Facebuukki tarjoili niin huolestuttavaa faktatietoa lohen kasvatuksesta, että kaupan kalatiskillä katse kääntyi kuhan puoleen. Onhan se huomattavasti hintavampaa kuin tarjouslohi, mutta silti. Nyt ei pysty.

Uunikuha

5 hyvän kokoista kuhafilettä voideltuun vuokaan
päälle suolaa ja
 mustapippurirouhetta
sekä sitruunan mehu
2 purkkia ranskankermaa sekoitettan reilusti tilliä ja kipataan kalojen päälle
Uuniin 200astetta ja 20 minuuttia.
Mukavan mietoa ja ihan syötävän hyvää.



Lisäksi kananmunakastike ja perunat. Salaattia ja porkkananviljelijän raastekulho.

Jälkkäriksi Omena-puolukkatoscapiirakka
Ohje suoraan uusimman Kodinkuvalehden (no.19) sivulta.



Tähän päälle herkullinen toscakuorrutus ja vielä noin seitsemäksi minuutiksi uuniin.
Tätä ei vieraille tarjota. Ei vaan säästynyt.