sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Helsingin tuliaisia


Harvinaisilta vierailuilta on syytä tuoda tuliaisia, ainakin itselleen. Helsingissä poikkean silloin tällöin noin kymmenen vuoden välein ja se on jo sellainen aika, että tuliaiset ovat tarpeen.
Järkevänä aikuisena olisi kannattanut käyttää aika ja paikka hyväkseen ostamalla itselleen vaatetta. Yritin kyllä. Tyttäret kannustivat ja lupasivat jopa kolme euroa jokaisesta sovituksesta. Silti yhtään ainoaa vaatetta ei lähtenyt mukaan, paitsi lapsille. Niille shoppailu käy ihan viihteestä ja onneksi on kenelle ostella. Esikoinen on luvannut suoda mummulle tämän ilon ja näytellä ilahtunutta, mutta sanoi ottavansa vapauden päättää mitä vaateilla tekee. Selvät sävelet.
Miten itsensä vaatettaminen voikin olla näin vaikeaa?Ihanista neuleblogeista olen napannut tämän unelmaisen lankakaupan. Pikainen piipahdus nauttimaan väriterapiasta ja pehmeiden lankojen hiplauksesta.
Vain muutama pieni keränen lähti mukaan. Ensi kerralla sitten enempi.

Samaisella retkellä huomasin kiinnostavan ikkunan. Liike nimeltään Okra.
Hyllyllä muiden taiteellisten tavaroien seassa seisoi ........., lehmä. Tyynenä ja muista piittaamatta, silti niin voimakkaana. Siinä oli sitä jotain.
Ihana!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti