lauantai 10. joulukuuta 2016

Ensimmäinen paketointi


Ensimmäinen vaihe oli mausteet ja muu leivontatilpehööri. Höörejä löytyi jos jonkinlaista, mutta nyt on leipoja joutunut hukaan. Kaikki mitä on leivottu on myös syöty. Jos tapaatte eksyneen leipojan, ohjatkaa hänet tänne. Kiitos!

Toinen pakollinen kohde oli siivouskomeron salaiset sopukat. Pullot ja purkit ovat huolestuttavan täynnä. Ihan kuin niitä ei olisi kukaan edellisen joulun jälkeen liikutellut. Missä siivooja?
Tärkeintähän on tunnelma ja heti tuli hyvä äiti olo, kun pesuainepulloista oli pölyt pyyhitty.
Se riittää tältä erää.Illalla, hiljaisessa talossa, lasten jo nukahdettua tein sitä, mitä joulukuun öinä tehdään. Silloin autetaan joulupukkia. Kaivelin piilojani ja löysin pikkuisille paketoitavaa. Isomille joulupukki tuo ainakin sukkiin kääriytynyttä suklaata. Saavat isotkin jotain, edes syömistä suruun.

Tänä vuonna hoidan lahjahankinnat netin kautta. Aikaa siihen saa käytettyä ihan yhtä paljon kuin oikeasti kaupoissa haahuilessa. Kierrellessä väsyy jalat, nyt istuinlihas.
Joku vuosi sitten teimme yhteisen ostosreissun ystäväni kanssa. Ystävän mies kysyi omaltani, kuinkahan kauan ostosreissussa menee aikaa. Puolisoni tuumasi, "vaimoni palaa tonnin kuluttua."
Liioitteli taas.2 kommenttia:

  1. Oi että tuo kuva kynttilöistä on niin ihana. Tuvan rauha siirtyy tänne ruudun taakse. Niinpä niin, ne rauhaisat yön hetket tuovat sitä voimaa. Tarttis vaan pienen väen nukkua tuplat, jotta saisi äiditkin riittävästi unta!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikella on hintansa ja nyt se on juuri omat unet. Silti hiljaiset yön hetket on niin ihania.

      Poista