perjantai 30. joulukuuta 2016

Luistelukelit ja Rosollisalaatti




Pakkasta on ollut riittävästi, että pellon päähän noussut vesi on jäätynyt ja muuttunut luistinradaksi. Lapsosille iso ilo.....ja äidille myös.



Vielä hetki jouluista ruokapuhetta.
Vähän juhlavampiin tarjoiluihin kaipasin uutta erillaista salaattia, sellaista joka kasvissyöjillekkin käy. Jotain kevyen vihersalaatin ja kunnon ruokasalaatin lisäksi. Tämä uusi tuttavuus on siihen kohtaan oikein sopiva.


Rosollisalaatti

Etikkapunajuuria
Porkkanaa keitettynä
Omenaa
Avokaadoa
Punasipulia ohuina renkaina
Fetaa
Oliiviöljyä loraus
Mustapippuria pari rouhaisua

Kaikki nätisti suuressa kulhossa sekaisin. Fetajuuston on hyvä olla laadultaan melko pehmeää, sillon se sitoo rosollin hyvin yhteen. Suolaa ei kannata lisätä, jos feta on suolaista. 




Se on hyvää mikä kesken loppuu.