perjantai 6. tammikuuta 2017

 Viimeisiä viedään


Lomapäiviä nimittäin. Jäljellä viimmeinen viikonloppu. Lomasta on nautittu, eikä kenelläkään vielä ole huolta arkeen paluusta. Lomalla kuuluu lomia, eikä murehtia perheen oppimista huonoille tavoille.
Aina on takaisin arkeen keritty.

Kurakelien vaihtuminen todellisiin paukkupakkasiin on suonut monenlaista puuhaa, varsinkin lämmittäjälle. Lapsia sää ei tunnu hidastavan. Yhtä innoissaan touhuavat pellolla oli siellä vettä tai jäätä. Eivät olleet ymmärtävinään miksi olin ensimmäisistä pakkasista tyytyväinen. Eivätkä tajunneet sitäkään miksi lätäkköleikkien jälkeen aikuiset murisi.
Lomailijoilla on riittänyt touhua ja vauhtia, ei ole elämän tylsyyttä muistettu. Kunhan perusrutiineista pitää kiinni, voi juoksevaisten antaa mennä.

Uudenvuodenlupaukseni mukaan juhlimme kaikki mahdolliset eteen tulevat juhlat. Ensimmäiset kekkerit on vietetty, joihin sankari itse leipoi tarjottavat.Posti toi marketin mainoksia, joissa tarjottiin puntti kaupalla tulppaaneja. Nyt viimeistään olisi ymmärrettävä, että joulu todella on ohi. 
Joulukuusi voi edelleen hyvin ja saa olla paikallaan joulululoman loppuun asti. Harvoin on sattunut tällainen kuusi, joka pitää neulasensa loppuun asti. Sääli sitä on riisua.


Yksi kollinrontti luuli, että meitä kiinnostaisi mitä mieltä se on koristeasioista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti