torstai 2. helmikuuta 2017

 Tammikuun harrastukset


Tuntuu, että koko tammikuu meni juostessa. Ihan tavallisia juoksuja lasten ja mummun asioissa, mutta pimeys ja liukkaat hidastivat matkaa.

Alkukuusta otin tavoitteeksi joka päivä katsoa komeroon taitavan emännän silmin. Jos en saa koko komeroa käytyä läpi, niin edes yhden hyllyn tai muuta pientä. Hyvin rennosti ja hauskana harrasteena, tässä on koko talvi aikaa. Samalla kun käyn komeroita läpi asettuu pääkin parempaan järjestykseen. Palaverien ja kaiken maailman hyppyytysten välissä on pakko hoitaa omaa mielenterveyttään ja harrastaa kaappiterapiaa.
Ihmeellinen on ihmisen mieli.

Kaikkein mieluisin terapeutti on viisi puikkoa ja keko kaunista lankaa.
Automatkoihin kuuluu kudin ehdottomasti. Siis vain silloin, kun joku toinen istuu ratin takana.
Tammikuussa syntyi mummulle uudet tupasukat ja itselle oikein ohuesta langasta unisukat. Uusilla sukilla nukkuu oikein hyvin.


Pienen hetken voin istua neulomassa, kunnes taas saan tuntea olevani hirveän tarpeellinen. Ellei muuta, niin jollekkin iskee sylihätä ja on pakko heittää kutimet nurkkaan.

Tämän huivin aloitin jo joulukuussa.
Tilasin muutaman kerän heijastavaa lankaa. Ensimmäisenä syntyi pipo, jossa toisena lankana on kaksikertainen Nalle. Ihan mukava neuloa ja lupauksensa mukaan heijastaa.
Vaikka olkapäät itkee ja villakoirat nauraa, niin silti vaan täytyy.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti