perjantai 30. kesäkuuta 2017

       Vaunulomaa


Tänä vuonna meidän kesäloma alkoi juhannuksen jälkeisenä maanantaina ja päättyy tämän viikon lauantaina. Onneli ja pikkuinen poika pääsivät kahdeksi viikoksi tilapäishoitoon, jolloin meillä on mahdollisuus lomailla ja poistua kotoa. 
Hoitopaikka on tosi hyvä ja ihmiset siellä ihania.
Haluaakohan lapset enää kotiin palatakkaan?

Ensimmäinen lomapäivä meni  Onnelia ja pikkuista poikaa kuskatessa. Kahden viikon lomailua varten lomakotiin on vietävä runsas kuistillinen tavaraa. Nämä lapsoset eivät siirry huomaamatta talosta toiseen. Ehkä kaikki tarpeellinen tuli mukana, kun ei ole vielä perään soitettu.
Toinen lomapäivä meni huokaistessa ja huushollia oikoessa.
Kolmas päivä pakattiin lasten kanssa asuntovaunua. Pakkauslista on aivan ehdoton ja silti jotain aina jää. Lapsetkin tarvitsevat listan. Voivat siitä tarkistaa tarvitaanko mukaan kaikki palapelit ja kokonainen junarata.
Neljännen päivän iltana, kun Viljelijä oli viimmein saanut viimmeiset kylvöt tehtyä nytkähti vaunu liikkeelle.


Hyvin olemme vaunuillessa viihtyneet ja lapset jaksaa yllättävän hyvin. Jaksamista tietysti auttaa se, että me aikuiset olemme nyt vain heitä varten. Meistäkin se on mukavaa.
Äitinä ja isänä olemisen lisäksi olemme lomaillessa saaneet myös leikkiä mummua ja vaaria. Siinäkin hommassa viihtyy ihan hyvin.


Vähäiset lomapäivät on käytettävä tarkkaan. Tarkoitus on toisten lasten kanssa tehdä jotain sellaista, mitä kahden tuolin ja yhden imun kanssa ei pysty.
Loma jatkuu vielä.....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti