lauantai 8. heinäkuuta 2017

Loman loppu


Viikon puolivälissä mietittiin mitä vielä kerkeäisimme tehdä.
Lauantaina lomailevat lapset palaavat kotiin ja tavallinen kotiarki alkaa. Aikaa olisi muutama päivä.
Siis nopeasti johonkin!
Jos säät olisivat suosineet asuntovaunu olisi ehdottomasti parkkeerattu veden äärelle. Kesäisessä kymmenen asteen lämmössä se ei nyt ensimmäisenä tullut mieleen. Näillä keleillä on muistettava pakata mukaan pipot ja hanskat.
Toki uikkaritkin oli mukana, koska niin kesällä kuuluu olla.

Kaksoset ja neiti A (11v) pääsivät reissuun Hansun jäädessä hoitamaan mummia ja yhtä isoa siskoaan. Hansu ei sellaisista matkoista nauti missä on paljon kävelyä, portaita ja epämääräisiä ruoka-aikoja.
  

Päätimme kokeilla Ähtärin eläinpuistoa ja kyläkaupan tivolia. Eläimet ovat kuulemma aktiivisempia viileällä säällä, jotta se on pipokelin hyvä puoli. Tivolissakin pärjää, kun pukee.Päällimäisenä muistona lapsille jäi tietysti eläinpuiston karhut. Eläintenhoitaja tuli juuri samaan aikaan ruokkimaan karhuja ja vastaili lasten kysymyksiin.
"Mikä ton nimi on?"
"Miks se tekee noin?"
"Mikä sen nimi olikaan?"
Lähtökohtaisesti asuntovaunuloma kaupan pihassa ei voisi vähempää kiinnostaa. Joskus olen sen ehkä ääneenkin sanonut ja pitänyt moista touhua kummallisena, mutta ei se niin kamalaa ollut. Oikeastaan ihan mukavaa, käytännöllistä ja halpaa. Eihän siellä vaunussa ole tarkoituskaan majailla, vain syödä ja nukkua.        Yllättävän hyvää sai näistäkin eväistä.
Nyt on hyvä aloittaa arki ja uuden loman suunnittelu.
Pikkuisia olikin jo ikävä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti